tirsdag den 13. januar 2009

Dobbelt Årsmöte 2009 - SKS&AIEP i Reykjavík, Island

SKS's årsmöde og presentationen af Glasnyckeln 2009 bli'r holdt i Reykjavík dette året - hvis ingen har noget imod det.
Sidste gang vi mödtes for en rigtig årsmöde (Helsinki 2007) bekræftede vi vores beslut fra Köbenhavn 2006, at kun holde årsmöde når nogen var optimistisk/tapper/energisk/dum nok til at vise sig beredt til at holde et sådant möde. Og nu er det altså vi her i Island, som vover halsen: 28. - 31. mai skal vi ha en dobbel fest med Krimi-forfattere og andre Krimi-galninge fra hele verden, idet vi holder såvel SKS's som AIEP's årsmöde.

Alle krimiforfattere, som tihörer SKS, tilhörer også AIEP, så en del av deltagerne får deltage i såvel SKS's egentlige årsmöde (ca. 1 time) som AIEP's "business meetings" (ca. 2x2 timer).
Som vanligt er det dog programmet udenfor de formale arbejdsmöder, som er rigtigt vigtigt, og dét er et fælles program for alle deltagere. Hvordan dette program vil se ud er endnu ikke klart, men jeg vil informere jer om det så snart noget står fest.

Og det vigigste af alt er naturligvis alt det, som finder sted udenfor enhvert program - bare at træffes, snakke, og hygge sig med Krimienthusiaster fra hele verden.

För i tiden var det så, at deltagere på SKS's årsmöder betalte én summe, som dækkede næsten hele konferencen, inklusive overnatning, de fleste måltider, etc. Dette lader sig desværre ikke göre denne gangen. Vi vil göre alt hvad vi kan, til at sikre at konferencen bli'r så billig som muligt, men med hensyn til den ökonomiske situation i Island lige nu kan vi ikke være alt for optimistiske når det gælder tilskud fra såvel private som offentlige kilder.
Til gengæld er den islandske krona blevet så svag og vekselkursen så gunstig at Island ikke længere er det superdyre land som det var for vores udlanske gæster.

Loftleidir Hotel Reykjavík er 40 værelser reserveret til en tilbudspris for deltagere. Tilbudet gælder til den 1. mars, og priserne er 12.500 kroner for et dobbeltværelse, 10.400 kroner for et enkeltværelse (euro 75/63, dkk 560/470, sek 810/680, nok 710/600 som vekselkursen er i dag her på Island) pr. nat, EXklusive morgenmad (1.250 is.kr tillæg hvis man bestiller den forud, ellers koster den 1.600 kr).
Det er ingen pligt for deltagere at overnatte på denne hotel, - programmet, möderne osv. vil ikke finde sted dér - det er bare et tilbud, som man kan ta nytte av eller la' være. Der findes bestemt billigere hotels/hostels i Reykjavík, men meget billigere bli'r de ikke, og bestemt ikke i denne klasse.

De, som gerne vil bo på Hótel Loftleiðir kan sende en e-mail til icehotels@icehotels.is og bestille et værelse. Husk bare at tilföje AIEP/SKS-conference som subjekt, når I bestiller!

Programmet begynder torsdagaften, den 28. mai. Tilbudspriserne gælder fra onsdag den 27. til söndag den 31. mai, uavhængigt av hvor mange av disse dage I vil bo på hotellet.

HUSK - VIGTIGT!
Melde jer til årsmödet så snart som muligt til mig: avarorn@simnet.is

Det var alt for denne gangen, vi ses i mai - håber jeg!

2 kommentarer:

penisenlargement4male sagde ...

A legjobb, hogy részt vegyenek egy versenyt az egyik legjobb blogok az interneten. Én ajánlom ezt a weboldalt!
Vimax Pills fokozása VigRX Plus metropathies Férfi Extra Erosíto Ne VigRX Plus tabletták tényleg muködik mastoidal
További információk:
pénisznövelo | pénisznövelo tabletták | Vimax Pills | Férfi Extra Pills | VigRX Plus

cheap viagra from india sagde ...

That is very good comment you shared.Thank you so much that for you shared those things with us.Im wishing you to carry on with ur achivments.All the best.